Tuesday, June 11, 2019

Vegyszermentes sampon és öblítő...

Nyilván Te is észrevetted, hogy a TV-ből, rádióból, internetről lényegében megállíthatatlanul és számlálhatatlanul ömlik a "jobbnál-jobb, márkásabbnál-márkásabb, hatásosnál-hatásosabb" samponok és balzsamok reklámja, amiben elmondják, hogy micsoda "varázsereje" van xy samponnak és balzsamnak...
... egyvalamit azonban fogadjunk, hogy egyetlen gyártó / forgalmazó sem reklámoz: azt a NEM elhanyagolható és igen értékes információt, hogy vajon mi is van lényegében a "varázstermékben"? 
Tényleg: Te vetted már a fáradtságot arra, hogy kis kacsódba vedd az otthon található, ilyen-olyan márkájú és minőségű samponjaidat-balzsamjaidat? (vagy úgy egyébként a tusfürdőt és fogkrémet és kenceficéket.... folytasd a sort, Rád bízom)
Nos, ha a válaszod: NEM, akkor e sorokat Neked (is) szánom - biztos vagyok benne, hogy az alább található roppant egyszerű, de nagyszerű (és NEM utolsósorban szemtelenül olcsó), vegyszermentes sampon-balzsam kombó receptje tetszeni fog - és remélem, hogy ki is próbálod.... sőt, továbbmegyek: használni és ajánlani is fogod! ;)